ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
موضوع :
مواد غذایی ـ غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی ـ آئین کار بهداشتی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
فهرست مندرجات صفحه
پیش گفتار ب
مقدمه پ و ت
1. هدف 1
2. دامنه کاربرد 1
3. مراجع الزامی 2
4. اصطلاحات و تعاریف 3
5. تولید اولیه 7
6. ساختمان و تاسیسات : طراحی و تسهیلات 8
7. کنترل عملیات 15
8. ساختمان و تاسیسات : نگهداری و بهسازی 32
9. بهداشت فردی 35
10. ترابری 37
11. اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف کننده 38
12. آموزش افراد دست اندر کار مواد غذایی 39
پیوست الف-هردل ها(اطلاعاتی) 41