موضوع :
مقاله تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی (پاورپوینت)
فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش)
فهرست مطالب:
مقدمه
سیر تحول پنیرسازی
محل برخی از انواع پنیر و تاریخچه ساخت آنها در دنیا
مبانی تئوری ساخت پنیرهای فرآیند شده
روشهای اجرایی برای پنیرهای فرآیند شده
نقش یونهای یک و دو ظرفیتی سدیم و کلسیم در شیر
نقش کازئین موجود در شیر
مواد خام لازم برای فرآورش
عوامل موثر در فرآورش پنیر
خاصه های میکروبی پنیر خام
باکتری های کلستریدیومی
موضوع :
استاندارد روش تعیین یون فلوئور در آب
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه
هدف از ارائه این استاندارد تشریح چگونگی اندازهگیری یون فلوئور در آب به دو روش زیر میباشد .
الف - روش فتومتری .
ب - روش الکترود منتخب
موضوع :
روش اندازه گیری یون فلزات در آب
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
هدف از تدوین این استاندارد اندازهگیری مقدار یون فلزات محلول در آب از طریق اسپکتر فتومتر جذب اتمی میباشد .
موضوع :
بهینه سازی فعالیت میکروارگانیسمها در تصفیه فاضلاب
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
فاضلاب یا پالایشگاه نفت دارای زیادی روغن و چربی به صورت ذرات معلق ، هیدروکربنهای سبک و سنگین ، فنل و مواد آلی حل شده دیگر است که اگر بدون تصفیه در محیط تخلیه شود، خطر آلودگی محیط زیست را در پی خواهد داشت. برای تصفیه این فاضلابها ، ابتدا از یک بخش جدا کننده روغن و به دنبال آن ، از یک فرایند تصفیه بیولوژیکی برای حذف کامل مواد آلی باقیمانده ، استفاده میکنند که شامل دو بخش است:
مخزن هوادهی: که در این مخزن ، فاضلاب ورودی با هوا و تودهای از میکروارگانیسمهای هوازی برای مدتی که میتواند از 4 تا بیش از 24 ساعت متغیر باشد، در تماس قرار میگیرد. عمل هوادهی برای تامین اکسیژن کافی مورد نیاز فعالیت توده میکروبی (لجن فعال) توسط همزن دائم انجام میگیرد.
موضوع :
آب سنگین
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
آب سنگین آبی است که نسبت ایزوتوپ دوتریوم در آن از حد آب معمولی بیشتر است. در آب سنگین (با فرمول D۲O) بر خلاف آب معمولی (با فرمول H۲O) به جای هیدروژن ایزوتوپ هیدروژن دوتریم با اکسیژن ترکیب شده است.
موضوع :
آب معدنی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه :
آب معدنی محصول بسته بندی شده آب گوارا و قابل شربی است با ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکرو بیولوژی و ارگانو لپیتیکی تعریف شده که مستقیما از چشمه و یا نقاط حفر شده از طبقات زیر زمینی به دست میآید و دارای خواص بهداشتی و درمانی باشد و در معرض هیچگونه پالایش خارج از استانداردهای مربوطه قرار نگیرد و در محل چشمه و یا منابع آبی مربوطه در شرایط خاص بهداشتی بسته بندی میگردد .
موضوع :
روشهای نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه با هوای کنترل شده
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
فهرست مطالب
روشهای نگهداری میوهها و سبزیها در سردخانه با هوای کنترلشده
هدف
دامنه کاربرد
انواع هوای کنترل شده
روش تنظیم هوا
اطاقهای مورد بهرهگیری برای هوای کنترل شده
تنظیم دما و هوا
حفظ آمیزه هوای کنترل شده
کنترلهای دوران نگهداری
کارهایی که پس از پایان دوره نگهداری باید انجام گیرد
موضوع :
آیین کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه
فهرست مطالب
هدف و دامنه کاربرد
تعاریف و اصطلاحات
کلیات
بستنی های نوع نرم و بستنی یخی یا بستنی های نیمه جامد
کارخانجات بستنی سازی
موضوع : آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی
مقدمه
موضوع :
ISO 9000
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه
هدف
دامنه کاربرد
تعریف کارگاه
مراحل تهیه انواع کشمش
موضوع :
ISO 9000
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه :
مجموعه استانداردهای ISO 9000 در سال 1987 بوجود آمدند . در سال های قبل از بوجود آمدن ISO 9000 مفاهیم کیفیت کاملاً گیج کننده شده بودند . معنی واژه ی سیستم کیفیت به کرات تغییر می کرد و گاهی از کشوری به کشور دیگر و حتی در داخل یک کشور مشکل آفرین بود . در این دوران ، دولت ها و صنایع ، هر روز بیش از پیش اهمیت توجه به پیشرفت و بهبود کیفیت را بعنوان عامل موفقیت در رقابت دریافتند . در نتیجه ، استانداردهای کیفیت بسیاری ، توسط مؤسسه ها ، شرکت های خصوصی و صنایع بوجود آمدند . اگر چه شباهت هایی در این استانداردها وجود داشت ، اما متابعت از آنها بسیار دشوار می نمود و بوضوح نیاز به تدوین استاندارد در سطح جهانی احساس می شود . بدین منظور ،ISO یک کمیته فنی برای کیفیت بوجود آورد . نتیجه تلاش این کمیته ، مجموعه استانداردهای سیستم مدیریت کیفیت ISO 9000 بود .
مجموعه استانداردهای ISO 9000 - که در اصول یکسان هستند - عناصر مورد نیاز ، برای داشتن یک سیستم مدیریت کیفیت مؤثر را تعریف می کنند . این استانداردهای کاربردی سیستم های کیفیت ، می تواند برای هر مؤسسه – خواه تولیدی باشد یا خدماتی – اجرا شوند .