دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود فایلهای آموزشی علوم انسانی.علوم.زیست شناسی.آزمایشگاه.گیاهان گلخانه ای.علوم پزشکی.شیمی.آلودگیها.بافتها.آموزش وپرورش گیاهان.مکیروبها
دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود فایلهای آموزشی علوم انسانی.علوم.زیست شناسی.آزمایشگاه.گیاهان گلخانه ای.علوم پزشکی.شیمی.آلودگیها.بافتها.آموزش وپرورش گیاهان.مکیروبها

طرح توجیهی امکان سنجی تولید پودر گوجه فرنگی

طرح توجیهی امکان سنجی تولید پودر گوجه فرنگی

طرح-توجیهی-امکان-سنجی-تولید-پودر-گوجه-فرنگی1- معرفی محصول نام و کد آیسیک محصول شماره تعرفه گمرکی شرایط واردات بررسی و رائه استاندارد (ملی یا بین المللی) بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول توضیح موارد مصرف وکاربرد بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل ا...دانلود فایل

کلیات دامپروری

کلیات دامپروری

کلیات-دامپروریموضوع پروژه در رابطه با کلیات دام و طیوردانلود فایل

مقاله تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی (پاورپوینت)



قیمت:15000ریال

 

موضوع  :

مقاله تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی  (پاورپوینت)

     فرمت فایل: PPT (قابل ویرایش)

فهرست مطالب:
مقدمه  
سیر تحول پنیرسازی   
محل برخی از انواع پنیر و تاریخچه ساخت آنها در دنیا
مبانی تئوری ساخت پنیرهای فرآیند شده
روشهای اجرایی برای پنیرهای فرآیند شده
نقش یونهای یک و دو ظرفیتی سدیم و کلسیم در شیر
نقش کازئین موجود در شیر
مواد خام لازم برای فرآورش
عوامل موثر در فرآورش پنیر
خاصه های میکروبی پنیر خام
باکتری های کلستریدیومی


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

استاندارد روش تعیین یون فلوئور در آب



قیمت:30000ریال

موضوع  :

استاندارد روش تعیین یون فلوئور در آب

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

مقدمه

هدف از ارائه این استاندارد تشریح چگونگی اندازه‏گیری یون فلوئور در آب به دو روش زیر می‏باشد .

 الف - روش فتومتری .

 ب - روش الکترود منتخب


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

روش اندازه گیری یون فلزات در آب



قیمت:28000ریال

 

موضوع  :

روش اندازه گیری یون فلزات در آب

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

هدف از تدوین این استاندارد اندازه‏گیری مقدار یون فلزات محلول در آب از طریق اسپکتر فتومتر جذب اتمی می‏باشد .


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

بهینه سازی فعالیت میکروارگانیسمها در تصفیه فاضلاب



قیمت:55000ریال

 

موضوع  :

بهینه سازی فعالیت میکروارگانیسمها در تصفیه فاضلاب

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

فاضلاب یا پالایشگاه نفت دارای زیادی روغن و چربی به صورت ذرات معلق ، هیدروکربن‌های سبک و سنگین ، فنل و مواد آلی حل شده دیگر است که اگر بدون تصفیه در محیط تخلیه شود، خطر آلودگی محیط زیست را در پی خواهد داشت. برای تصفیه این فاضلابها ، ابتدا از یک بخش جدا کننده روغن و به دنبال آن ، از یک فرایند تصفیه بیولوژیکی برای حذف کامل مواد آلی باقیمانده ، استفاده می‌کنند که شامل دو بخش است:
مخزن هوادهی: که در این مخزن ، فاضلاب ورودی با هوا و توده‌ای از میکروارگانیسم‌های هوازی برای مدتی که می‌تواند از 4 تا بیش از 24 ساعت متغیر باشد، در تماس قرار می‌گیرد. عمل هوادهی برای تامین اکسیژن کافی مورد نیاز فعالیت توده میکروبی (لجن فعال) توسط هم‌زن دائم انجام می‌گیرد.


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

آب سنگین



قیمت:36000ریال

 

موضوع  :

آب سنگین

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

آب سنگین آبی است که نسبت ایزوتوپ دوتریوم در آن از حد آب معمولی بیشتر است. در آب سنگین (با فرمول D۲O) بر خلاف آب معمولی (با فرمول H۲O) به جای هیدروژن ایزوتوپ هیدروژن دوتریم با اکسیژن ترکیب شده است.


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

آب معدنی



قیمت:36000ریال

 

موضوع  :

آب معدنی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

مقدمه :

آب معدنی محصول بسته بندی شده آب گوارا و قابل شربی است با ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکرو بیولوژی و ارگانو لپیتیکی تعریف شده که مستقیما از چشمه و یا نقاط حفر شده از طبقات زیر زمینی به دست میآید و دارای خواص بهداشتی و درمانی باشد و در معرض هیچگونه پالایش خارج از استانداردهای مربوطه قرار نگیرد و در محل چشمه و یا منابع آبی مربوطه در شرایط خاص بهداشتی بسته بندی میگردد .


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

روشهای نگهداری میوه‌ها و سبزیها در سردخانه با هوای کنترل شده



قیمت:41000ریال

 

موضوع  :

روشهای نگهداری میوه‌ها و سبزیها در سردخانه با هوای کنترل شده

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

فهرست مطالب

 

روش‏های نگهداری میوه‏ها و سبزی‏ها در سردخانه با هوای کنترل‏شده

هدف

دامنه کاربرد

انواع هوای کنترل شده

روش تنظیم هوا

اطاق‏های مورد بهره‏گیری برای هوای کنترل شده

تنظیم دما و هوا

حفظ آمیزه هوای کنترل شده

کنترل‏های دوران نگهداری

کارهایی که پس از پایان دوره نگهداری باید انجام گیرد

 


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

آئین کار نگهداری سیب در سردخانه



قیمت:50000ریال

موضوع  :

آئین کار نگهداری سیب در سردخانه

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

فهرست

آئین کار نگهداری سیب در سردخانه

هدف

دامنه کاربرد

اصول روش نگهداری سیب

برداشت

 

جور کردن و درجه بندی

بسته بندی

انتقال به سردخانه

طرز عمل در سردخانه

کنترل سیب‏ها در سردخانه

پیوست شماره 3 ـ کنترل آتمسفر در سردخانه

 


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

آیین کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی



قیمت:30000ریال

موضوع  :

آیین کار شتشو و ضدعفونی تجهیزات و دستگاههای تهیه بستنی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

مقدمه

فهرست مطالب

هدف و دامنه کاربرد

تعاریف و اصطلاحات

کلیات

بستنی‏ های نوع نرم و بستنی یخی یا بستنی‏ های نیمه جامد

کارخانجات بستنی ‏سازی

 


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

آئین کار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی



قیمت:50000ریال

 

موضوع  :

آئین کار تهیه پسته از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

فهرست 

مقدمه

هدف

دامنه کاربرد

تعریف کارگاه

مراحل تهیه پسته

ویژگیهای بهداشتی کارگاه

رعایت نکات لازم برای جلوگیری از آلوده شدن پسته به سم آفلاتوکسین

 

 


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی



قیمت:44000ریال

موضوع : آئین کار تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی

 

مقدمه

موضوع  :

ISO 9000

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

مقدمه

هدف

دامنه کاربرد

تعریف کارگاه

مراحل تهیه انواع کشمش

 

 


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

ISO 9000



قیمت:50000ریال

موضوع  :

ISO 9000

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

مقدمه :

مجموعه استانداردهای ISO 9000 در سال 1987 بوجود آمدند . در سال های قبل از بوجود آمدن ISO 9000 مفاهیم کیفیت کاملاً گیج کننده شده بودند . معنی واژه ی سیستم کیفیت به کرات تغییر می کرد و گاهی از کشوری به کشور دیگر و حتی در داخل یک کشور مشکل آفرین بود . در این دوران ، دولت ها و صنایع ، هر روز بیش از پیش اهمیت توجه به پیشرفت و بهبود کیفیت را بعنوان عامل موفقیت در رقابت دریافتند . در نتیجه ، استانداردهای کیفیت بسیاری ، توسط مؤسسه ها ، شرکت های خصوصی و صنایع بوجود آمدند . اگر چه شباهت هایی در این استانداردها وجود داشت ، اما متابعت از آنها بسیار دشوار می نمود و بوضوح نیاز به تدوین استاندارد در سطح جهانی احساس می شود . بدین منظور ،ISO   یک کمیته فنی برای کیفیت بوجود آورد . نتیجه تلاش این کمیته ، مجموعه استانداردهای سیستم مدیریت کیفیت ISO 9000  بود .
مجموعه استانداردهای ISO 9000 - که در اصول یکسان هستند -  عناصر مورد نیاز ، برای داشتن یک سیستم مدیریت کیفیت مؤثر را تعریف می کنند . این استانداردهای کاربردی سیستم های کیفیت ، می تواند برای هر مؤسسه – خواه تولیدی باشد یا خدماتی – اجرا شوند .
 

 

 


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید