دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود فایلهای آموزشی علوم انسانی.علوم.زیست شناسی.آزمایشگاه.گیاهان گلخانه ای.علوم پزشکی.شیمی.آلودگیها.بافتها.آموزش وپرورش گیاهان.مکیروبها
دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود فایلهای آموزشی علوم انسانی.علوم.زیست شناسی.آزمایشگاه.گیاهان گلخانه ای.علوم پزشکی.شیمی.آلودگیها.بافتها.آموزش وپرورش گیاهان.مکیروبها

استفاده از ارزیابی مدفوع برای کمک به تغذیه ی گاوهای شیرده



قیمت:80000ریال

 

موضوع  :

 استفاده از ارزیابی مدفوع برای کمک به تغذیه ی گاوهای شیرده

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

 

مقدمه

ابزارهای زیادی وجود دارد که متخصصان تغذیه ممکن است از آنها برای ارزیابی و کنترل وضعیت تغذیه ای گاوهای تولیده کننده ی شیر فراوان استفاده کنند. ارزیابی و بررسی مدفوع یا کود، می تواند اطّلاعاتی در مورد سلامت کلی، تخمیر در سیرابی و عملکرد هضمی در گاوها به ما بدهد. گاوهای بالغ فرصت زیادی برای مشاهده و بررسی مدفوع در آنها ایجاد می کنند زیرا آنها تقریباً هر 5/1 تا 2 ساعت مدفوع می کنند و روزانه مجموعاً 100 پوند یا بیشتر مواد دفعی از آنها خارج می شود. مقدار مدفوع بسته به تغذیه و آبی که می خورند متفاوت است و ممکن است به مقدار زیادی کاهش پیدا کند به خاطر وقفه ی غیرطبیعی که در عبور مواد هضم شده در طول لوله ی گوارشی آنها ایجاد می شود.

ارزیابی مدفوع می تواند اطّلاعات با ارزشی را در خصوص موقعیت و مقدار هضم و تخمیر مواد غذایی مصرف شده به ما بدهد. به طور معمول اکثر مواد غذایی مصرف شده توسط گاوهای شیری، در سیرابی آنها هضم می شود و بیشترین جذب مواد غذایی در سیرابی یا روده ی کوچک صورت می گیرد. وقتی که مواد غذایی به خوبی در سیرابی تخمیر نشوند، بعضی از این مواد غذایی هضم نشده به روده ی کوچک می رسند. به طور معمول، این مواد غذایی می توانند هضم و جذب شوند امّا اگر مقدار آنها خیلی زیاد باشد یا سرعت عبور آنها زیاد باشد، این مواد غذایی ممکن است در روده ی کوچک هضم و جذب نشوند. آخرین فرصت برای هضم و جذب مواد غذایی در روده ی بزرگ ایجاد می شود.

33 صفحه پاورپوینت

7 صفحه ورد

 


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.