دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود فایلهای آموزشی علوم انسانی.علوم.زیست شناسی.آزمایشگاه.گیاهان گلخانه ای.علوم پزشکی.شیمی.آلودگیها.بافتها.آموزش وپرورش گیاهان.مکیروبها
دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود فایلهای آموزشی علوم انسانی.علوم.زیست شناسی.آزمایشگاه.گیاهان گلخانه ای.علوم پزشکی.شیمی.آلودگیها.بافتها.آموزش وپرورش گیاهان.مکیروبها

مقاله خشک کردن مواد غذایی



قیمت:60000ریال

 

موضوع  :

خشک کردن مواد غذایی

  فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

مقدمه :

خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می گیرد. آب خود سبب فساد ماده غذایی شده و به رشد موجودات ریز زنده کمک می کند. معمولاً آب موجود در ماده غذایی ضمن تبخیر از دست می رود (خشک کردن در جریان هوا، خشک کردن زیر نور آفتاب،دودی کردن یا خشک کردن به وسیله باد). اما در خصوص خشک کردن ماده غذایی به وسیله منجمد کردن آن، ماده غذایی را ابتدا در فریزر قرار می دهند و پس از یخ بستن، آب موجود در آنرا طی فرایند تصعید (تبدیل جامد به گاز) می گیرند
روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از این روش ها، مزایای خاص و کاربردهای مخصوص به خود را دارند
بسیاری از غذاها و میوه ها را با استفاده از این روش می توان تا مدت طولانی نگهداری نمود، از جمله گوشت گاوی که در نور آفتاب خشک شده باشد، میوه هایی که آب بسیار زیادی دارند همچون کشمش، آلو، انجیر و خرما
استفاده از گوشت های نمک سود و خشک شده در تهیه غذاهای سنتی کاربرد دارد. ابتدا گوشت را به مدت چند روز داخل آب نمک قرار می دهند تا گوشت همچنان سالم بماند. سپس گوشت را در برابر نور آفتاب قرار می دهند تا خشک شود. این کار را در فصل های سرد انجام می دهند؛ زمانی که دمای هوا در روز، زیر صفر باشد. سپس گوشت حاصله را طی فرایندهای دیگری عمل آورده و بعد از آن می توان از این گوشت برای تهیه سوپ یا دیگر غذاها استفاده نمود.

 


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.