دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود فایلهای آموزشی علوم انسانی.علوم.زیست شناسی.آزمایشگاه.گیاهان گلخانه ای.علوم پزشکی.شیمی.آلودگیها.بافتها.آموزش وپرورش گیاهان.مکیروبها
دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود مقالات, پاورپنیت, تحقیق,پروژ,گزارش کار جدید

دانلود فایلهای آموزشی علوم انسانی.علوم.زیست شناسی.آزمایشگاه.گیاهان گلخانه ای.علوم پزشکی.شیمی.آلودگیها.بافتها.آموزش وپرورش گیاهان.مکیروبها

مقاله خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان



قیمت:40000ریال

 

موضوع  :

خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان

  فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

چکیده :

اطلاعات موجود مبتنی بر دانش امروزی، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیید نموده  و در بررسیهای باستان شناسی دلایل غیر قابل تردیدی در این زمینه بدست آمده است. نان یکی از ارزانترین و مهمترین مواد غذایی مورد استفاده انسان می باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگی در کشورهای پیشرفته از میزان مصرف نان کاسته شده است، لیکن نان هنوز هم بخش عمده ای از انرژی روزانه مردم کشورهای مختلف و بویژه اقشار کم درآمد جامعه را تأمین می کند (1).

ترکیب آرد و کیفیت نان همواره تحت تاثیر عوامل مختلف محیطی، توارثی و نوع فرآیندهای عمل آوری می باشند. از مهمترین فاکتورهای مؤثر بر ترکیب و ویژگیهای آرد و متعاقباً کیفیت نان حاصل، درجه استحصال آرد می باشد. در این مقاله ابتدا به تعریف واژه درجه استحصال آرد و روشهای محاسبه و تعیین آن پرداخته و سپس تأثیر درجه استحصال آرد بر ترکیب و ویژگیهای آرد (خاکستر، رنگ، رطوبت، پروتئین، فیبر خام، چربی، گلوتن مرطوب، عدد رسوبی، عدد فالینگ و اندازه ذرات آرد)، خواص رئولوژی خمیر وخواص کیفی نان مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

 


 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.